De inhoud is geladen.

Logo SHIFT2
Logo SHIFT2

Klantcontact

Klantcontact

Succesvolle klantinteractie met inwoners op één centrale plek.

Het klantcontactsysteem van Shift2 helpt lokale overheden om klantinteracties op één centrale plek te beheren. De geïntegreerde aanpak van Shift2 zorgt dat geen enkel contactpunt met de inwoner verloren gaat. Jij kan hierdoor een naadloze en consistente klantervaring bieden. Ideaal toch?

Een klantcontactsysteem dat verder gaat dan interacties

Met krachtige analyses en rapportagetools biedt het klantcontactsysteem van Shift2 waardevolle inzichten in klantgedrag en trends, waardoor je als overheid weloverwogen beslissingen kunt nemen en klantcontact continu kunt verbeteren.

Onze intuïtieve interface maakt het gemakkelijk voor alle medewerkers om het systeem te gebruiken, ongeacht hun technische vaardigheden. Bovendien is ons klantcontactsysteem volledig aanpasbaar aan de specifieke behoeften van elke overheid, zodat het perfect aansluit bij de unieke doelen en processen. 

Eenvoudig, krachtig en makkelijk geïntegreerd

✓ Geïntegreerd klantcontactbeheer 
✓ Krachtige analyses en rapportage 
✓ Eenvoudig te gebruiken interface
✓ Volledig aanpasbaar aan jouw proces

Vraag een demo aan

Klantcontact oplossing beginscherm
Robert Groeneweg

Together we improve

“ Met het klantcontactsysteem van Shift2 maken we het verschil in de manier waarop lokale overheden omgaan met inwoners. Onze oplossing biedt niet alleen alle benodigde tools, maar is ook intuïtief en schaalbaar, waardoor jouw contact met inwoners altijd een stap vooruit gaat." 

– Robert Groeneweg, business development manager

Geïntegreerd klantcontactbeheer

Beheer al je klantinteracties op één platform, van e-mails en telefoongesprekken tot chatberichten en sociale media. 

Krachtige analyses en rapportage

Krijg diepgaand inzicht in je klantgegevens met geavanceerde analyses en rapportagetools, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen. 

Eenvoudig te gebruiken interface

Onze intuïtieve interface maakt het gemakkelijk voor al je medewerkers om het systeem te gebruiken, zonder uitgebreide training.

Ontdek ook onze andere oplossingen

  • Website en CMS

    De CMS-oplossing die je helpt om transparantie, toegankelijkheid en efficiëntie te waarborgen in jouw online dienstverlening.

  • MijnPortaal

    Een persoonlijke 'mijn omgeving' voor iedereen.

  • Verkiezingen

    De complete softwareoplossing voor efficiënte en veilige verkiezingsprocessen.

Ontdek de kracht van efficiënt klantcontact

Tijdens een vrijblijvende demo geven we je graag een rondleiding door onze website oplossing. Tegelijkertijd kun jij al jouw vragen stellen aan onze experts. Dit kan online of op locatie. We make it shift ;)

Vraag een demo aan Neem contact op