Werken bij Shift2

Werken bij een organisatie met frisse energie en een groep enthousiastelingen die zich elke dag inzetten om dienstverlening tussen de overheid en inwoners simpeler te maken? Dan ben je bij Shift2 aan het juiste adres.

Eenvoudige overheidszaken net als je favoriete app

Wij gaan voor een wereld waarin het regelen van overheidszaken net zo eenvoudig is als het gebruik van je favoriete app. ​Wij geloven in het creëren van betrouwbare open oplossingen en digitale systemen die de samenleving ten goede komen en die het voor iedereen mogelijk maken om toegankelijk en moeiteloos overheidszaken te regelen. ​Shift2 zet zich in voor continue verbetering en samenwerking met onze overheidspartners om een transparante, efficiënte en toegankelijke overheid te bevorderen.​

Onze kernwaarden

Verbetering

Wij vinden het leuk om onszelf, ons werk en onze oplossingen steeds een beetje beter te maken. We delen graag kennis met elkaar en met onze klanten en worden hier enthousiast van. Delen en verbeteren doen we persoonlijk, maar ook via digitale kanalen.​​

Eigenaarschap

Bij ons ben je verantwoordelijk voor je eigen acties en neem je zelf initiatief, je zet je volledig in voor het bereiken van doelen, maar al onze collega’s zijn bereid je te helpen als je tegen obstakels aanloopt. Heb je hulp nodig, trek aan de bel en durf te vragen.​

Samen

Succes is afhankelijk van gezamenlijke inspanningen. Als je samenwerkt worden je capaciteiten en talenten samengevoegd. Samen weet je namelijk meer en je kunt ook meer samen ontdekken. Wij zijn betrokken en hulpvaardig naar collega's en klanten. 

Plezier

Wij vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn, bij elkaar terecht kan en plezier met elkaar kunt hebben. Of het nu werk of niet werk gerelateerd is, of het nu gaat om kleine successen, gebeurtenissen of gewoon samenwerken aan iets moois. 

Klantgericht

Bij alles wat we doen stellen we onszelf de vraag: ​“Wat wil de klant?”. We begrijpen de uitdagingen van de klant, we weten wat de klant wil en in welke wereld deze zich beweegt. Iedereen is betrokken en persoonlijk in gesprek met onze klanten waardooor de klantbeleving centraal staat.

Openstaande vacatures

AWS Architect (v/m/x)

Bouw mee aan software voor miljoenen inwoners. Jij bedenkt en realiseert samen met jouw team nieuwe oplossingen binnen onze hosting architectuur. Daarnaast beheer je de geautomatiseerde opzet van onze infrastructuur. Wij bedienen ruim 200 lokale overheden en dat betekent dat de gegevens van ruim 7 miljoen burgers door onze systemen gaan!

Bekijk de vacature

Full stack (lead) developer (v/m/x)

Ben jij gedreven in webdevelopment? Denk je graag mee over architectuur beslissingen? Kan en wil je een coach zijn voor je teamleden? Dan is deze uitdaging iets voor jou! Samen met je team ga je bouwen aan bestaande en nieuwe software die de interactie tussen overheden en burgers verbetert. Producten waar je aan meebouwt zijn bijvoorbeeld persoonlijke portals voor burgers met informatie en dienstverlening op maat en digitale formulieren waarmee een burger bijvoorbeeld zijn of haar rijbewijs digitaal kan aanvragen.

Bekijk de vacature

Shift2 is onderdeel van Conxillium, een groep van IT-bedrijven die zich heeft gespecialiseerd in hoogwaardige software voor een betrouwbare en klantvriendelijke lokale overheid. Heb je een vraag over een vacature? Neem dan contact op met onze corporate recruiter Steven Kruis via 06 - 57 43 92 61 of recruitment@conxillium.com.

Lees ook onze artikelen...