De inhoud is geladen.

Logo SHIFT2
Logo SHIFT2

Website en CMS

Website en CMS

De innovatieve, toegankelijke en gebruiksvriendelijke website- en CMS oplossing voor lokale overheden.

Bij Shift2 begrijpen we de uitdagingen waarmee lokale overheden worden geconfronteerd bij het beheren van websites en content. Met onze CMS bieden we een geavanceerde oplossing die speciaal is ontwikkeld voor lokale overheden als, gemeenten, waterschappen en provincies. Onze website oplossing helpt je om transparantie, toegankelijkheid en efficiëntie te waarborgen in je online informatie voorziening en dienstverlening.

Snel, eenvoudig en betrouwbaar

✓ Gebruiksvriendelijk
✓ Drupal CMS
✓ Toegankelijk
✓ Diverse vormgeef opties
✓ ISO gecertificeerd
✓ Community

 Vraag een demo aan

Krachtige functies voor een optimale gebruikerservaring

Intuïtieve en eenvoudige websitebeheer

Onze gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) is ontworpen met lokale overheden in gedachte. Beheer eenvoudig de inhoud van je website zonder gedoe. Er is zelfs geen technische expertise nodig. Wij maken het niet alleen inwoners simpeler, ook de webbeheerders van de overheid.

Extra mogelijkheden met geavanceerde modules

Van burgerparticipatie tot evenementenbeheer, onze oplossing biedt een uitgebreid scala aan modules die zijn afgestemd op de behoeften van lokale overheden. Verbeter de betrokkenheid van inwoners en optimaliseer jouw online dienstverlening met ons flexibele raamwerk, zonder in te boeten op toegankelijkheid.

Naadloze integraties

Integreer moeiteloos met externe systemen en tools die jouw organisatie al gebruikt. Verbeter de efficiëntie door gegevens te synchroniseren en processen te automatiseren met onze flexibele integratiemogelijkheden.

Together we improve

“Met onze website-oplossing brengen we, samen met lokale overheden, niet alleen verandering, maar versterken we ook samenwerking en innovatie. Samen zorgen we voor betere en eenvoudigere digitale dienstverlening door de overheid.”

- Marc van Tintelen, product owner

Voor de inwoners

Een website waarmee de bezoeker van de website meer persoonlijk op maat informatie krijgt.

  • Aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website op basis van gebruikersonderzoeken
  • Belangrijkste vragen direct beschikbaar via Toptaken
  • Sfeerbeleving door afbeeldingen
  • Persoonlijk; vanuit content mogelijkheid tot feedback en contact met medewerker

Voor de organisatie

Een interface waarin content toevoegen en aanpassen centraal staat.

  • Eenvoudig; met één druk op de knop content toevoegen​
  • Flexibel; per item paragrafen toevoegen​
  • Diverse out-of-the-box mogelijkheden

Partner Drupal Community

Onze website-oplossing is ontwikkeld in co-creatie met onze klanten, wat de kracht van community software volledig benut. Dankzij Drupal, een wereldwijd gebruikte open-source kern met zo’n 100.000 actieve ontwikkelaars, verloopt de ontwikkeling van nieuwe modules razendsnel. Dit bewezen systeem biedt tal van specifieke modules die gericht zijn op overheden.

Als Partner van Drupal draagt Shift2 actief bij aan de verbetering van dit wereldwijde CMS. Door samen te werken met onze klanten blijven we het product continu verbeteren om de meest optimale CMS- en website-oplossing voor lokale overheden in Nederland te bieden.

Kies voor de kracht van de wereldwijde community en de expertise van Shift2 om jouw digitale dienstverlening te transformeren.

Digitaal toegankelijk, want iedereen doet mee

Wij maken websites die begrijpelijk en benaderbaar zijn voor álle inwoners en bedrijven. Samen met onze partner Cardan Technobility zorgen we ook dat de techniek achter de digitale toegankelijkheid volgens de laatste richtlijnen is. Ook zijn wij erkend als toegankelijke ontwikkelaar (A-status websites opleveren) en staan in de Dutch Digital Accessibility Index.

ISO gecertificeerd, veiligheid staat voorop

Dag en nacht zorgen we ervoor dat de veiligheid van jouw online omgeving gewaarborgd is. Onze systemen voldoen aan de strengste veiligheidseisen, waaronder de BIO (Baseline Informatiebeveiliging Overheid) en de baseline standaard voor lokale overheden. Intern hanteren we strikte veiligheidsprocessen en beschikken we sinds 2018 over ISO 9001 en 27001 certificeringen. Hierdoor kunnen we niet alleen veilige, maar ook toegankelijke en gebruiksvriendelijke oplossingen bieden voor lokale overheden.

In 10 weken is jouw website live

Een nieuwe website maken is een langdurig proces? Bij Shift2 is dit niet het geval. Onder begeleiding van een team van ervaren consultants heeft jouw organisatie met onze unieke sitekick aanpak al binnen 10 weken een nieuwe website live staan! Bij de ontwikkeling betrekken we de interne organisatie, maar nog belangrijker: we laten de nieuwe website testen door de eindgebruikers waarvoor het bedoeld is.

Altijd voldoen aan de laatste wetgeving

SDG en Woo zijn twee hot topics voor overheden om aan te voldoen en waar websiteoplossingen voor ingezet moeten worden. Met onze slimme add-ons en uitgebreide mogelijkheden kunnen lokale overheden altijd aan de nieuwste wetgeving voldoen. Onze oplossingen zijn ontworpen om de beheerslast te minimaliseren en de kwaliteit te maximaliseren, zodat jij je kan concentreren op wat echt belangrijk is: het dienen van uw gemeenschap.

Kies voor onze websiteoplossingen en waarborg uw naleving van de SDG's en de Woo met gemak en efficiëntie.

Klantervaring

" Het CMS van Shift2 is gebruiksvriendelijk en er is veel mogelijk. Wij willen zelf iets meer controle over de opmaak van bijvoorbeeld buttons en uitklapblokjes voor de eenduidigheid. Dat zit soms in kleine dingen, zoals de weergave van de lettergrootte. Met de aanpassing in de stijlelementen kunnen we dat verder finetunen. De templates die binnen het CMS beschikbaar zijn gebruiken we ook, bijvoorbeeld voor projecten of de verkiezingsinformatie. Die flexibiliteit is fijn." 

- Gemeente Deurne

Meer over de website en CMS

Ontdek ook deze oplossingen

Meer dan 150 lokale overheden in Nederland kiezen al voor onze website-oplossing.

Kies jij ook voor toegankelijke, veilige en gebruiksvriendelijke oplossingen voor jouw overheid?

Vraag een demo aan Neem contact op