Aan de slag met B1 webteksten?

Het is voor alle (lokale) overheden verplicht om de websites toegankelijk aan te bieden voor iedereen. Ongeacht het taalniveau, digitale vaardigheden of eventuele visuele beperkingen. Dit blijkt voor veel overheden een grote opgave. Bij Shift2 zien wij dat er in de praktijk veel behoefte is aan extra menskracht, oftewel praktische 'handjes' om alle websiteteksten toegankelijk en op B1-niveau te (her)schrijven. 

Frits Karskens

Vliegende start

Wij  bieden je daarom graag een vliegende start om jouw websiteteksten B1 én toegankelijk te maken. Als je onze B1-schrijvers laat invliegen, gaan zij 4 dagen aan de slag met de teksten van jullie website. Jij hoeft slechts de teksten aan te leveren en onze schrijvers zorgen ervoor dat die teksten B1-waardig én toegankelijk zijn. 

Afsluitende workshop mét gereedschapskist

De laatste halve dag is  bestemd voor de afronding met een workshop voor de medewerkers van jullie organisatie. Deze workshop staat onder leiding van een gecertificeerde B1-coach. Tijdens deze halve dag zie je wat we precies hebben gedaan om jullie teksten toegankelijk te maken. Daarnaast laten we ook collega's ervaren waarom het belangrijk is dat een website toegankelijk moet zijn. Ook laten we een gereedschapskist achter met tips & tricks om zelfstandig verder te kunnen met B1 en Toegankelijkheid. 

Kun je hulp gebruiken? 

Wij helpen je graag. Bij Shift2 geven wij lokale overheden advies over hoe je kunt blijven streven naar toegankelijkheid voor jouw online dienstverlening. Ben je benieuwd hoe? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij vertelken je er graag meer over. 

Neem contact op

Recente artikelen

Lees hier onze blogs en nieuwsberichten